Hold

Holdtræning / superviseret træning

Holdtræning / superviseret træning

Vi tilbyder flere hold som hver især sigter mod forskellige patientgrupper / problematikker.

Knæ og hoftehold

Der kan være flere årsager til, hvorfor det er relevant, at din træning skal have særligt fokus på hoften eller knæet. En af de mest almindelige årsager til behov for målrettet træning af hofte og knæ, som vi ser på klinikken, er slidgigt (artrose).
På holdet for ”Hofte og Knæ” hjælper fysioterapeuten dig med et personligt træningsprogram, hvor I sammensætter de bedste øvelser til netop dig og dine udfordringer bl.a. med udgangspunkt i GLA:D-konceptet og de nationale kliniske retningslinjer på området. Øvelserne har fokus på at styrke kroppen særligt omkring hofte- og/eller knæled.

Fysioterapeuten, der underviser på holdet, er uddannet inden for Glaid konceptet.

Ryghold

Holdene henvender sig til dig, der har tilbagevendende eller længerevarende rygproblemer. Eller dig, som har brug for genoptræning efter diskusprolaps eller operation. Fysioterapeuten vil tage individuelle hensyn, og der er fokus på kvalitet i vejledning og øvelser.
Der arbejdets med styrke, udholdenhed og stabilitet af muskulaturen omkring mave og ryg. Vi arbejder med forskellige redskaber i træningen, bl.a. håndvægte, elastikker og bolde.

Nakke/Skulder hold

Holdet er for dig, som døjer med nakke- og/eller skuldersmerter, hovedpine og/eller træthed i området.
træning med fokus på øvre ryg, nakke og skuldre. Træningen består af stabilitets- og udholdenhedstræning samt styrkerelaterede øvelser for ovennævnte muskulatur, holdningsøvelser og bevægelighedstræning. Der vil blive brugt håndvægte, elastikker og store bolde i undervisningen.

Parkinsons hold

På holdet er hovedformålet at forbygge og mindske, at din bevægelseskvalitet nedsættes. Her arbejdes med at træne din balance, koordinationen i dine bevægelse, samt styrke og smidighed i kroppen ud fra dit individuelle behov

Progressiv hold/ superviseret træning

Til dig der har en funktionsnedsættelse på grund af lidelser i nervesystemet eksempelvis Sclerose og apopleksi
Træning af styrke og udholdenhed, der arbejdes med, koordination, funktions- og balancetræning ud fra individuelle behov.

Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående formular, for at sende os en besked.

Info